A legjobb fitneszvideók, ha csak húsz perced van edzeni
2018. január 05. írta: klasszblog

A legjobb fitneszvideók, ha csak húsz perced van edzeni

Szeretnél bombaformába lendülni, de nincs időd sportolni? Íme, néhány szuperhatékony, ám gyors edzés, hogy ne legyen kifogás az idő hiánya.

8 perc a bombaalakért
Cassy nevű bloggercsaj brutálisan kemény, extrahatékony edzésvideókat oszt meg, amelyekkel mindösszesen nyolc perc alatt formába hozhatod magad. Edzettségi szintnek megfelelően akár több videót is lenyomhatsz egymás után.

 

 

Edzés Victoria's Secret módra
Kíváncsi vagy, hogyan edzenek az angyalok? Heather Dorak, Alessandra Ambrosio trénere megmutatja, hogyan dolgoztatja meg a szupermodelleket, hogy a kifutón tökéletes alakkal vonulhassanak végig.

 

 

Zsírégető TABATA köredzés
Péntek Enikő kíméletlen gyakorlatsora felpörget, miközben hatásosan égeti a zsírt. A TABATA módszer nem véletlenül sokak kedvence, hiszen nem időigényes, otthon is elvégezhető, a zsírégető hatás pedig sokkal intenzívebb, mint az aerob tréningeknél.

 

 

Magas intenzitás, magas hatásfok
Szintén egy magasintenzitású húsz perces edzés, amely garantáltan átmozgatja az egész testet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://klassz.blog.hu/api/trackback/id/tr313551665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása